Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

COD COR 71


Muncitori constructori și asimilați, exclusiv electricieni

 
 
 
 

COD COR 71 - Muncitori constructori și asimilați, exclusiv electricieni

Muncitorii constructori și asimilații acestora, exclusiv electricienii, se ocupă cu construirea, întreținerea și repararea clădirilor, prelucrarea metalelor, ridicarea și repararea fundațiilor, pereților și structurilor din cărămidă, piatră și materiale similare, modelarea și finisarea pietrei pentru construcții și în alte scopuri, precum și cu extragerea minereurilor solide din subteran sau exploatări de suprafață. Lucrările sunt executate manual sau cu ajutorul uneltelor cu acționare manuală sau de altă natură, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic și timpul necesar pentru sarcini specifice, precum și pentru a îmbunătăți calitatea produselor. Sarcinile efectuate necesită o înțelegere a tuturor etapelor procesului de producție, a materialelor și uneltelor folosite, precum și a naturii și scopului produsului final.

Grupă de bază cod COR 71 are ca subdivizuni un număr total de alte 3 coduri COR (niveluri de ocupaţie) derivate din aceasta: