Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

COD COR 8159


Operatori la mașinile și utilajele pentru fabricarea produselor și articolelor din textile, blănuri și piele neclasificați în grupele de bază anterioare

 
 
 
 

COD COR 8159 - Operatori la mașinile și utilajele pentru fabricarea produselor și articolelor din textile, blănuri și piele neclasificați în grupele de bază anterioare

Această grupă de bază cuprinde operatorii la mașinile și utilajele pentru fabricarea produselor și articolelor din textile, blănuri și piele neclasificați în altă parte în grupa minoră 815 Operatori la mașinile și utilajele pentru fabricarea produselor și articolelor din textile, blănuri și piele. De exemplu, grupa de bază include pe cei care lucrează în acționarea și supravegherea mașinilor care fabrică pălării, corturi, saltele sau diverse articole, cum ar fi împletituri ori alte ornamente.

Grupă de bază cod COR 8159 are ca subdivizuni un număr total de alte 7 coduri COR (niveluri de ocupaţie) derivate din aceasta:

815901operator la confecționarea industrială a pălăriilor
815902croitor confecții industriale din blană
815903operator la confecționarea industrială a articolelor de sport și protecție, din piele și înlocuitori
815904cusător confecții industriale din blană
815905pregătitor confecții industriale din blană
815906finisor confecții industriale din blană
815907operator textile nețesute